Fiske en dyr hobby eller?

Att fiske kostar pengar är egentligen inte alls konstigt. Det behöver inte vara allt för dyr hobby egentligen om man inte ska fiska med världens dyraste bete eller köpa dyra fiskeresor.

Det är rätt så intressant när man söker på nätet om exempelvis dyraste fiskresan så får man även upp resultatet världens dyraste bete. Klart har man några miljoner över så kan man unna sig detta bete men till vilken nytta egentligen. Fiskeresor däremot kan man förstå att man vill lägga pengar på.

En brittisk flugfiskefantast betalade 170 000 norska kronor för att i 48 timmar få fiska i Brattströmmen, Alta. För att överhuvudtaget kunna få ihop de summorna för antingen betet eller en dyr fiskeresa så gäller det att spara ihop pengarna eller kanske ärva någon rik gammal släkting. Det finns ju förvisso de som fått ihop pengar på annat sätt. Vad säger ni om 17,8 miljoner Euro på Mega Fortune, en populär spelautomat på nätcasinon.

Med den summan skulle man kunna börja att fiska på heltid. Nu kanske inte gemene man lägger ut allt för mycket pengar på sitt fiske utan det är många gånger upplevelsen i sig med fisket som ger det mesta. Visst så vill man använda sig av bra utrustning. Och den kan ju kosta en del men det är inte flera hundra tusen kronor vi pratar om. Det är ju också klart att man gärna lägger en slant på den hobby man gillar allra mest.