Sticka egna strumpor till fisketuren

Om du ska ge dig ut och fiska på hösten eller vintern är det lätt att du fryser. Men det problemet kan du lösa på många olika sätt. Till exempel kan du själv sticka dig ett eller flera par varma strumpor och ta med ut i båten. På det sättet får du trevlig sysselsättning både innan och under själva fisket.

Du som tycker om att arbeta med händerna bör absolut försöka sticka kläder åt dig själv. Det är ett alldeles utmärkt sätt att gå ner i varv efter en stressig dag. Samtidigt som du stickar strumpor eller kanske en halsduk kan du tänka på din fiskehobby. Ska du skaffa dig en ny bok om fiske snart? Eller vill du prova ett nytt bete nästa gång du fiskar? Passa på tillfället att fundera.

Det är lättare än man kan tro

Det är inte särskilt svårt att sticka strumpor. Klicka här för att handla det du behöver. Det går att få inspiration eller tala med en vän som själv stickar om du har behov av hjälp. Gemensamma intressen som detta är trevliga samtalsämnen. Om du och din vän sitter tillsammans och stickar så kan ni hjälpa varandra. Efteråt kanske ni gör varandra sällskap på fisketuren. Då känns den mörka och kalla årstiden genast lite bättre.