Ta med något ätbart på fisketuren

När du ska ut på fisketur och vet att du ska vara ute hela dagen så tänk på magen. Sjön suger som bekant så det är viktigt att du tar med dig något att äta. Detta både för att behålla din energi men dessutom kan det vara trevligt att ta en fikapaus.

Packa för enkel lunch

Först behöver du så klart en termos med kaffe, eller te om du föredrar det. Det är även att rekommendera att du tar med en flaska vatten, speciellt på sommaren. Sen ska det vara något gott och enkelt att äta.

Du behöver inte packa till exempel en hel varm måltid utan bara något att knapra på till kaffet. Ta till exempel knäckebröd, det mest svenska som finns och väldigt mångsidigt. Du kan packa pålägg separat i en dosa och även ta med lite smör separat.

Då blir det enkelt när du tar din fikapaus att knåpa ihop en god macka som håller i tills du kommer hem till middag. Knäckebröd finns i många olika tappningar numera och du behöver inte åka till affären för att köpa det heller. Beställ online bara och få det hemlevererat. Passa på att köpa lite extra till kvällsmackan också.